Bouw begeleiding

Bij een bouwtraject komt veel kijken. Voldoet het bestemmingsplan wel aan de wensen? Hoe houdt u toezicht op de bouwplaats zodat u krijgt wat u wilt? Adviesbureau Freeke neemt u die zorgen uit handen.

Stap voor stap nemen we met u door wat u wilt. Van woonhuis tot bedrijvencomplex, wij hebben de expertise in huis voor kleine en grotere projecten. De bouwbegeleiding is mogelijk in elk onderdeel van het traject. Wilt u ons alleen inschakelen als ontwerper? Of wilt u juist het vinden van een aannemer uitbesteden? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

In een bouwtraject worden verschillende stappen genomen. Eerst kijken we naar de planologie, naar de beste indeling van de beschikbare grond. Waar nodig starten we de procedure voor het wijzigen van het bestemmingsplan. Hierna start de schetsfase. De ontwerper vertaalt vervolgens de exacte wensen en goedgekeurde schets naar uitgebreide bouwtekeningen voor de bouwvergunning. Is de bouwvergunning goedgekeurd, dan worden het bestek en de planning gemaakt en start de zoektocht naar een aannemer. Vanaf de start van de bouw is toezicht op de bouwplaats van belang. De toezichthouder controleert of de werkzaamheden juist worden uitgevoerd en hij bewaakt de planning en het budget. Bij de oplevering controleert de toezichthouder of alles volgens de opdracht is uitgevoerd.

Wilt u het bouwtraject in zijn geheel uitbesteden? Ook dat is mogelijk bij Adviesbureau Freeke. Op de pagina directievoering" vindt u hier meer informatie over. Wilt u meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.