Directie voering

Bij directievoering is Adviesbureau Freeke de tussenpersoon in het hele traject. Van planontwikkeling tot aan de oplevering. U bent de opdrachtgever en wij zorgen dat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Als directievoerders hebben wij nauw overleg met u. Wij zijn de contactpersoon voor bijvoorbeeld de gemeente bij de vergunningaanvraag en de aannemer tijdens de bouw. En hierbij voeren we uiteraard uit wat uw wensen zijn. Door de totale begeleiding uit te besteden, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verloop van de bouwwerkzaamheden. Wij rapporteren regelmatig wat de huidige stand van zaken is. Zo kunt u ervan uitgaan dat u bij de oplevering krijgt wat u voor ogen heeft.

Wilt u meer weten over directievoering door Adviesbureau Freeke? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uitbesteding van bepaalde delen van het traject is ook mogelijk. Bijvoorbeeld het toezicht houden op de bouw of de aanvraag van de bouwvergunning. Neem voor deze mogelijkheden eens een kijkje op de pagina bouwbegeleiding.